Meer resultaten voor pilotenbril ray ban

RAY-BAN zonnebril online kopen Gratis verzending.
Betekenis van het merk. Zoals gezegd werden de eerste brillen speciaal gemaakt voor de Amerikaanse piloten van de luchtmatch, om schittering van de zon tegen te gaan. De merknaam is hiervan afgeleid. Ray staat voor straal en Ban staat voor verbannen, of in de ban doen.
leiding ontstoppen
Ray-Ban Zonnebrillen Zonnebrillen.com.
Daarom vroeg Luitenant-generaal John MacCready het in New York gevestigde moederbedrijf van Ray-Ban, Bausch Lomb, of het mogelijk was een bril te ontwerpen die piloten de juiste bescherming zou bieden. Het resultaat was de Ray-Ban Aviator, die in 1937 op de markt verscheen.
iphone 7 nieuw
bol.com Ray-Ban Zonnebril kopen? Alle Zonnebrillen online.
Ray-Ban staat bekend om de iconische pilotenbril met gouden montuur en groene glazen, ookwel Aviator genoemd. De collectie Ray-Ban zonnebrillen bestaat uit hippe klassiekers, zoals de Aviator, Clubmaster en Wayfarer, maar daarnaast ook uit moderne monturen, zoals Erika en Justin.
goedkoopste lease auto
Ray-Ban brillen Bestel je bril online bij Hans Anders.
50% korting op de glazen. Ray Ban 6414. Bewaar als favoriet. Pas online of in de winkel. 50% korting op de glazen. Ray Ban 6375. Bewaar als favoriet. Pas online of in de winkel. 50% korting op de glazen. Ray Ban 5362.
kunststof lekbak opvangbak

Contacteer ons