Zoeken naar ray ban piloten zonnebril

Ray-Ban Zonnebrillen sale? Nú aanbiedingen op BESLIST.be!
Ray Ban 3025 Aviator/Piloot. Dit model van Ray Ban noemen we ook wel Piloot of Aviator. Deze zonnebril is echter uniek omwille van de kleur van de glazen. 50% gekleurd blauw en gepolariseerd. _x000D_ De brillen van Ray Ban zijn al sinds 1937 een vaste waarde in het straatbeeld. Vooral dit model specifiek ontworpen voor piloten is een must have in ieders collectie.
actie iphone 7
Ray-Ban Aviator Zonnebrillen.com.
Geliefd onder piloten vanwege zijn compromisloze design en kwaliteit, populair onder beroemdheden vanwege zijn stoere uitstraling en onmiskenbare sex-appeal. De Ray-Ban Aviator is uitgegroeid van een puur functioneel ontwerp tot een onmiskenbaar stijl-icoon: een tijdloze zonnebril die altijd in style is.
gps
bol.com Ray-Ban Zonnebril kopen? Alle Zonnebrillen online.
Ray-Ban RB4147 710/51 zonnebril Tortoise / Lichtbruin Gradiënt 60mm. Ray-Ban RB2140 902 Original Wayfarer Classic zonnebril Tortoise / Groen Klassiek G-15 50mm. Ray-Ban RB3445 004 zonnebril Staalgrijs Zwart / Groen Klassiek 61mm. Ray-Ban Aviator Junior RJ9506S Zonnebril Groen 50 mm.
fluohesje kind
Ray-Ban Zonnebrillen Zonnebrillen.com.
Daarom vroeg Luitenant-generaal John MacCready het in New York gevestigde moederbedrijf van Ray-Ban, Bausch Lomb, of het mogelijk was een bril te ontwerpen die piloten de juiste bescherming zou bieden. Het resultaat was de Ray-Ban Aviator, die in 1937 op de markt verscheen.
Heist
Ray-Ban Aviator goedkoop? BESLIST.be Sale online.
Doordat de zonnebril vrijwel geen rand heeft en de glazen een groene kleur hebben, is dit toch een moderne versie van de klassiek piloten zonnebril van Ray Ban. Door deze aanpassing is de zonnebril qua gewicht erg licht. Alhoewel dit een fijne en lichte zonnebril is, heeft Ray Ban ervoor gezorgd d.

Contacteer ons